vägen till lycka



jag är jävligt bra på att älta det förflutna, för inte på tal om hypa över framtiden. ibland får jag en såndär jobbig klump i magen som gör mig sömnlös om nätterna. tänk om jag inte kommer vara lycklig om 10 år? tänk om jag kommer bli en tråkig tjock ensamstående 3 barns mamma som hatar sitt jobb? tänk om jag hade gjort så här eller så här istället? då hade mitt liv nog vart bra. men nu är det försent. sådana tankar har jag haft hela mitt liv och kämpar med väldigt ofta.
jag kommer ihåg när jag var sisådär 14 år och ville börja i dans. men det var ju försent. åh om jag endå hade börjat när jag var 8. nu när jag är 18 inser jag hur absurt det var. herre gud. jag var ju bara 14 år! samma är det med skolan. jag har aldrig vart dålig men inte ett MVG barn heller. och tydligen har jag i mitt huvud målat upp en bild där mitt liv redan är slut. för jag fick ju inte de supergrymma betyg jag strävde efter.
visst är det bra med mål och drömmar. men att gråta, hyperventilera och få ångestattacker är inte särskilt bra eller roligt för den delen. jag tänker alldeles för långt fram och alldeles för långt bak att jag faktiskt glömmer av nuet, NU. det är ju precis nu jag lever. ska hela mitt liv vara tänk om?...jag måste lära mig att ta dag för dag och njuta att jag faktiskt är 18 år, går i en skitbra skola, har en underbar familj, vänner och helt enkelt har ett BRA liv och inse att inget är någonsin försent.


fredag är endå den dagen som är bäst

till skillnad från förra har jag bestämt att ta det lugnt den här helgen. nästa vecka kommer bli väldigt hektiskt med prov, inlämningar av analyser och redovisningar!

have a great weekend och tare lungt med spriten

god morning





mia & klara

Tabita





mondays suck and requires shöning music

dagens posetiva:
fick sova ut idag, inte ätit något onyttigt, gjorde redovisningen trots min slemhals och totall oförberedelse
dagens negativa:
försov mig. på riktigt! helt otroligt. nog första gången på ett par år.

btw. kom på att inte äta något onyttigt nånsin är omöjlig regel för mig. 1 crapfood dag i veckan är tillåtet!




skön söndagångest



jaha, så var det söndag och helgen närmar sig sitt slut. man har sovit ut, återhämtat sig, legat hemma och druckit thé och tagit igen det man hamnat efter i skolan right?
nä inte precis! prova hälla i sig alcoholhaltiga drycker hela nätterna och ta en taxi hem klockan sex på morgonen. sova, äta fet mat och godis på dagarna för att sedan köra en resumé. där har du mina helger.
mer sliten än vanligt och är glad att skolan börjar för att återuppta någon slags balans i sitt liv igen!
ush min kropp bara skriker efter träning med. har ja vart lite dåligt med det nu när man vart sjuk. kanske dags att börja hypa över beach 09 eller framförallt balklänning 09!

nu hakar jag på ninnas och jessicas pakt!

-inget godis/söta drycker nånsin
-träna minst 3 gånger i veckan

inte coolt!


change your chain

En utav mina bästa kompisar vars namn är micca arbetar tillsammans med 3 andra tjejer och gör skitfina armband!
change your chain heter deras UF -företag och de kostar 50 kr/st. Finns massvis med färger att välja mellan. Maila [email protected] för beställning.







(bilderna är lånade av kellybiddle.se som rekomenderade deras verksamhet)




irretationsmoment




sjukt dåligt med uppdatering jag vet! men har vart sjuk sedan förra tisdagen och jag tror ingen här vill läsa om mitt slem och snor dagarna i enda.
satt och arbetade med powerpointen i timtal till marknadsförings-redovsningen imorgon som jag INTE kan delta i eftersom jag har noll röst. så jag överlåter det till mina gruppmedlemmar istället. kom iallfall hem efter skolan, ivrig att skicka iväg min powerpoint och vad har jag gjort? jag har skickat helt jävla fel powerpoint hem till mig. så fast i skolans data ligger mitt håda slit! så det var bara att börja om och nu är jag äntligen klar!
känns som om jag missat och hamnat så otroligt efter i skolan nu när jag vart sjuk. men vad ska man göra? är man sjuk så är man. no stress.

tyck synd om mig



ush, precis när livet äntligen känns hyffast på alla håll och kanter så är det ju bara en tidsfråga innan något ska hända. beacuse you cant stay on top forever! vaknade iallfall idag som en stor cementklump.
lyckades iallafall efter 40 min att dra mig upp i sängen och trycka i mig lite yoghurt och piller om i hopp att må bättre framåt dagen. men så blev inte fallet utan slutade med en smärtsam hemfärd i feber, halsont och otrolig huvudvärk! har i princip sovit resten av dagen. förhoppningsvis mår jag bättre imorgon för jag orkar verkligen inte missa skolan.

the honorary title

definitivt en av mina favoritband






saturday - girls just wanna have fun







mischa barton

ge mig din fjäderväst och ditt lila hårband tack


skitstart i skolan

hade bara en lektion i skolan idag. rättskunskap. och vet ni vad som hände? vi hade prov! jag blev så jävla sne för det enda lärararen hade sagt till mig var  "du får göra provet efter lovet" så där lite halvflummigt. hur fan skulle jag veta att han menade den första lektionen direkt efter lovet? då får man ju säga det. trodde jag skulle göra det på något omprovstillfälle eller whatever. skitbra start, verkligen!

aja, efter skolan träffade jag gullungarna sanne & ronja. vi gick och åt på paprika och förflyttade oss sedan till expresseo house och fikade. mysmys.

paprika is the shit


sanne (dampbarnet? (; ) och ronja






kanye west when he's the best

wow, kanye west nya album 808s & Heartbreak är grymt!








jag råder er att kolla på dessa videos på youtube. dem är sjukt snyggt gjorda. valde bara dem här för bättre ljudkvalite

ibland finns det inget annat att göra än att skratta åt sig själv

jag och johan har en liten diskussion angående att jag bara ser halva hans blogg..

Junky, säger:
har du zoomat elller ngt kanske?
- Sara Anderzon l säger:
haha nä 
Junky, säger:
ctrl och -
Junky, säger:
tryck dom
Junky, säger:
any progress
Junky, säger:
?
- Sara Anderzon l säger:
dom?
- Sara Anderzon l säger:
vad är det för knapp? 

2008

år 2008 var ett underbart och galet år! det var året jag fyllde 18, levde princip i torslanda med micca och firade grymmaste midsommaren nånsin, var på knarrholmen med fridrica, massa nya fyllelekar som man spelat tack vare simon det var året fyllt med party med dem bästa! för inte på tal om att jag träffade den bästa personen i hela världen, ninna min lilla hubun.

tillfällen som gjorde året ; nyår, knarrholmen, midsommar, ninnas partys i ministugan (HAHA)
människor som gjorde året: micca, milly, fridrica, sanne, ronja,
ny vänner som gjorde året: NINNA, sofia, sophie, becca, simon,



















Tisdag

idag har vart en ganska slapp dag. tränade med iza i 2 timmar på sportlife och solade. pallar itne blekheten längre!
regnat ute hela kvällen så jag har bara tagit ett långt bad med inpackning i håret och fixat mina naglar. en typisk tjejkväll med andra ord!

later

skön kväll med tjejerna

welcome hoes and broes till min nya blogg!
har haft ett par innan men kände för att skaffa en ny och fräsh blogg helt enkelt!

åkte in till stan med milly, iza och ninna en stund men hittade ingenting och därmed lämnade min shopping abstines osatisfierad. sedan sade jag och ninna adjö till dem andra tjejerna och mötte upp micca för att bege oss mot avenyn till resturangen joe farrelis. jag beställde feting marinerade revbenspjäll och slörpade i mig en stor cola. ingen töntig sallad för den här tjejen vettu heheh (;

sedan begav vi oss mot ett café där vi även träffade patch! här blev det en salig blanding av champagne, bakelser och latté! på kvällen kollade vi på den kollosalt långa filmen australia som var 2 tim 45 min lång. jääääsp.
för mycket sentimentalt för mig och kunde inte hålla mig när en kille blev spetsad i filmen att påpeka att han såg ut som en "fucking slickepinne".
(ni som sett torkel i knipa förstår mig preciiis) villket enligt mina vänner förstörde stämningen i biosalongen brutalt muwhaha.

tycker det här summerar dagen ganska bra! skön start på veckan. nu ska jag väl försöka "sova" (kommer INTE somna som vanligt men aja)

väldigt smurrig mat


en väldigt söt ninna


en väldigt hungrig ninna och söt micca


RSS 2.0